Megosztás a Facebook-on


AZ ÉVEK SORÁN A HELYSZÍN TÖBBSZÖR VÁLTOZOTT, DE A TITOK KLUB SZÁMTALAN SIKERREL ÉS SOK-SOK POZITÍVUMMAL TOVÁBB FOLYTATÓDIK. KÖSZÖNHETŐEN A SOK ÉRDEKLŐDŐNEK, KEDVES  HALLGATÓIMNAK AKIK IGÉNYLIK, HOGY A TUDÁSUK FOLYAMATOS BŐVÜLJÖN, ÉLETÜK  EGYRE BOLDOGABBÁ VÁLJON.


A jelenlegi helyszín: Titok Központ 1088 Budapest, Bródy S. u. 32


Az alábbi összefoglaló hír jelent meg a médiában a kezdetek kezdetén, a Klub indulásakor:

A TITKOK TITKA Klub 2007.09.18-án indult az ÉDESVÍZ KÖNYVESBOLTBAN.


A kéthetente megrendezésre kerülő klub olyan kérdéseket válaszol meg, amelyek az élet "titkos" területeivel foglalkozik.


A foglalkozásokon - a résztvevők hatékony közreműködésével - lehetőség nyílik különböző "titkos" módszerek és technikák elsajátítására.


A TITKOK TITKA Klub - többek között - az alábbi területekkel foglalkozik:

 • ÖNISMERET - Módszerek, amely segítségével megtudhatod, hol tartasz jelenleg, és kiderítheted, hová szeretnél eljutni.
 • EGÉSZSÉG - Gyakorlati módszerek és technikák elsajátítása a testi-lelki-szellemi harmónia elérése céljából. A betegség mint szimbólum. Mit üzen a tested, és hogyan beszélget veled?
 • RELAXÁCIÓ - Technikák, lazító gyakorlatok, meditáció. Mit jelent a megbocsátás, kinek és mit kell megbocsátani? Méregtelenítés minden szinten.
 • KOMMUNIKÁCIÓ - Közös helyzet-játékok a test-beszéd jegyében. "Miért ilyenek a kapcsolataim?" A „metanyelv" titkai és a szavak valódi jelentése. Amikor „elbeszélünk" egymás mellett. Hogyan barátkozzunk?
 • A VÍZ TITKAI - Mitől különleges a víz? Mi mindenre használhatjuk, és mit tehet velünk ez a fontos elem?
 • ALTERNATÍV GYÓGYULÁS - Mi is az 5-elem tana, avagy mit érdemes tudni a keleti gyógyítási módszerekről? Mik a meridiánok és a csakrák, és hol vannak?
 • Mi a JIN a JANG és a CSI? - Hogyan használhatod a gyógyító módszereket? (mint pl. az akupresszúra, köpöly, masszírozás stb.)
 • FENG SHUI - Mire használható a Feng Shui az otthonodban, a munkahelyeden és a magánéletedben?
 • A HOLD ÁLDÁSOS HATÁSAI - Mit lehet tudni a Holdról? Hogyan hat rád és a környezetedre? Miként tudod felhasználni ezt a tudást a mindennapi életedben és a gyógyulás területén?
 • ASZTROLÓGIA - Hogyan értelmezhetők a horoszkópok? Mi az Ascendens? Tudj meg többet az asztrológiáról!
 • REZGÉSEK, ENERGIA - Miért fontos, hogy megértsd a „rezgések" nyelvét? Mire használhatók a színek, a kövek vagy a szimbólumok?
 • SZÁMMISZTIKA - Egy kis sorsszám értelmezés. Mi a számmisztika, hogyan tudod kiszámolni a saját sors-számod, mit tudhatsz meg belőle, és miben nyújthat segítséget ez a tudás?
 • A KÁRTYALAPOK TITKAI - Tudj meg többet arról, mit rejtenek a kártyák! Hogyan pillanthatunk bele a múltba, jelenbe és jövőbe? Mire használhatjuk, és mit olvashatunk ki belőle?
 • MÁGIKUS ESZKÖZÖK HASZNÁLATA - Megtanuljuk, hogyan lehet használni az ingát, a pálcát, és a különböző szimbólumokat.

Minden foglalkozás tartalmaz egy „ajándékot" amelyet azonnal hasznosítani tudsz! Ezzel is szeretnék hozzájárulni, hogy az életed szebb, jobb, boldogabb és egészségesebb legyen!


A HELYSZÍN AZ ÉVEK SORÁN TÖBB ÍZBEN VÁLTOZOTT, DE A TITOK KLUB RENDÜLETLENÜL FOLYTATÓDIK, - KÖSZÖNJÜK A HALLGATÓKNAK, AZ ÉRDEKLŐDŐKNEK ÉS MINDAZOKNAK AKIK AZ ELŐADÁSOKAT LÁTOGATJÁK!


 

 Klubok, előadások, tanfolyamok
Időrendi sorrendben:
--------------------------------------------

TITOK KLUB - Budapest
2020.03.22.

Kedves Titokkereső Barátaim!

A klubok, előadások, tanfolyamok a jelenlegi csendes elvonulás miatt bizonytalan ideig szünetelnek.

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írj, vagy hívjál telefonon.

Áldottságot kívánok szeretettel,
Marika

"A helyes imádság a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz azért, aminek a megtapasztalása mellett döntöttél."

Neale Donald Walsch:
Beszélgetések Istennel