Dr. Eric Pearl "Kapcsolatteremtő Gyógyítás" szemináriuma 2010. júniusában került először megrendezésre Magyarországon.

Mi a Kapcsolatteremtő Gyógyítás?

Elsősorban egy fantasztikus élmény, ami meghatározó változásokat idézhet elő.

Megdöbbentő, és egyben csodálatos érzésekről, fizikai és lelki élményekről számolnak be azon szerencsések, akik már megtapasztalták a Kapcsolatteremtést a saját ÖnGyógyulásukhoz.

Elmondásuk szerint az érzések minden alkalommal mások. A hatást sokan már azonnal felfedezik, mások a változás folyamatosságáról mesélnek, ami egyre több beteljesülést eredményez életük legkülönbözőbb területén.

A Gyógyító Mezőhöz való Kapcsolódás mindenki számára más élményt nyújt. Egyesek lenyűgöző átélésekről mesélnek, - olyanokról, mint a végtelen nyugalom, a tiszta szeretet, az egység-érzés, vagy a végtelen öröm tökéletes érzése.

Ez az összeköttetés testi, - lelki, - szellemi szintet harmonizáló "újra kapcsolódást" hoz létre, mely lehetővé teszi, hogy régi és új blokkok bármely területen feloldódjanak. Lehetővé válik, hogy az önmagunkhoz fűződő kapcsolatunk és a társas viszonyaink problémái, magasabb tudatszinten rendeződjenek, és ismét harmonikussá váljanak.

 

A résztvevők körül kialakul egy energetikai tér, melyben létrejön a Kapcsolat Egyén és a Közös Tudati Mező között. Csodás, lenyűgöző, gyakran megható érzések keletkeznek itt. Egy láthatatlan hálóval átszőtt kapcsolódás az energia világában, melyben különleges szeretet-energiák irányítják az eseményeket. Ebben a Mezőben megszűnik a lehetetlen. Ez a tér az érzések és a teremtés örömteli világa.

Gyengéden, intuitív módon bánunk itt az energiákkal, hiszen „fény és információ” segítségével hozzuk létre a láthatatlan Élet- és Kapcsolatenergia harmonikus áramlását.

A blokkolt területek feloldódásával tudatosulhat bennünk az öngyógyulás képessége, vágyaink beteljesülésének lehetősége.

Amikor befelé figyelünk, akkor megérezhetjük a saját képességeinket, a kiteljesedést, a bennünket átható kozmikus energiát mely aktiválja az öngyógyítást, tisztít és harmonizál. Összeköt céljainkkal, összeköt Igazi Önvalónkkal.

Megérezzük, hogy testünk és lelkünk képes visszaállítani a nyugalmat, a belső békét, azt a természetes egyensúlyt, amelyben jól érzi magát. Ehhez nyújthat segítséget  ez a különleges lehetőség.

 

Azon szerencsések közé tartozom, akik a  Dr. Eric Pearl által vezetett magyarországi szemináriumot 2010 nyarán az elsők között végezhették el. Ennek köszönhetően már évek óta ''Kapcsolatteremtő" vagyok az öngyógyuláshoz, ezáltal módom nyílik sok különleges és csodás élményt átélni.

2011 és 2012-ben pedig az a megtiszteltetés ért, hogy segítőként vehettem részt mindkét alkalommal a Magyarországon megrendezett új szemináriumokon. Íme a csapatunk, akikkel nagy öröm volt együtt dolgozni:

Ha szeretne részese lenni az élménynek, várjuk hívását időpont egyeztetésre:

Budapesten Kaposváron
Barabás Marika Androvicsné Végh Anna
Telefon: +3620 431 9021 Telefon: +3620 539 2796
Várjuk hívását!


Közös célunk a jólét elősegítése azért, hogy sokkal több:

  • Energia, Fény és Információ áramoljon Mindenkihez a Világban.
  • Egyre többen élhessenek jólétben, egészségben és legyenek boldogok életük minden területén.

"Azzal, hogy e két Fény-Gúla Csillaggá egyesül, az értelem új csillagbirodalma is megszületik." - (Énok Kulcsai)

Kapcsolódó link:

https://www.thereconnection.com


Klubok, előadások, tanfolyamok
Időrendi sorrendben:
--------------------------------------------

TITOK KLUB - Budapest
2020.03.22.

Kedves Titokkereső Barátaim!

A klubok, előadások, tanfolyamok a jelenlegi csendes elvonulás miatt bizonytalan ideig szünetelnek.

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írj, vagy hívjál telefonon.

Áldottságot kívánok szeretettel,
Marika

"A helyes imádság a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz azért, aminek a megtapasztalása mellett döntöttél."

Neale Donald Walsch:
Beszélgetések Istennel