"Minden embernek van egy Útja, melyre ha rátalál, megnyílik előtte a Fény Kapuja."

 

BIATORBÁGY:

A MINDENNAPI BOLDOGSÁG

Mi is az a boldogság?
Mi kell egy boldog élethez?

Mikor lehetnél igazán boldog?

Vajon milyen következményei lehetnek, ha megtaláljuk a boldogság kulcsát?
Az egészségben, a munkában, a kapcsolatokban.

Hogyan juthatunk hozzá minél gyakrabban ehhez a csodás érzéshez?
Gyakorlati, gyakorlási lehetőségeket is tanulunk.
És megtudhatod, milyen változást hozhat sorsunkban, ha sikerül naponta megtapasztalni ezt az áldott állapotot!

Egy kellemes meditációval fejezzük be az évad utolsó találkozóját.


 

 

KÖNNYEDÉN ÉS LAZÁN, EGÉSZSÉGESEN ÉS POZITÍV MÓDON...

Feltöltődünk pozitív energiákkal a nyári időszakra, megbeszéljük a vágyainkat, céljainkat, feladatainkat.

Irányba állítjuk hozzáállásunkat és működésbe hozzuk mozgató rugóinkat! :)

 


EGY KIS SZÁMMISZTIKA!

Eljött a számmisztika ideje, pontosabban egy olyan kiváló alkalom, amikor a misztikus számok tükrében előre tekinthetünk egy kicsit. Megnézzük, hogy kinek és mit ígér a 2014-es év. Felfedezzük és feltérképezzük azokat a lehetőségeket, melyek támogatják, vagy esetleg gátolják céljainkat, terveinket.
Ezen kívül - előző évi ígéretemhez híven -, elkezdjük a súlyproblémákkal kapcsolatos témakört, valamint a függőségek megszüntetésének kérdéseit is megbeszélni.

 


MEDDIG TART A CSODA?
Azt mondja a közmondás, hogy "Minden csoda csak 3 napig tart." Valóban így van ez?
Neked mennyi különleges, varázslatosnak nevezhető dolog van a mindennapjaidban? Lehetséges több csodának nevezett dolgot, eseményt bevonzani az életünkbe? Hogyan? Erről az izgalmas témáról fogunk most beszélgetni. Arról, hogy mi az ami segít és mi akadályoz abban, hogy olyan életet élhessük, amit saját magunk is csodásnak tartunk, és ráadásul nem csak 3 napig tart!

Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

 


 

A "MOST" TEREMTŐ HATALMA
Az életnek van 3 különleges szakasza: múlt, jelen és jövő. De miért él az ember az idő fogságában? Hogyan lehet ebből kiszabadulni? Mivel lehet feloldani a félelmet, feszültséget, szorongást, aggódást? Mit tehetünk, hogy elmúljon a bűntudat, az önvád, vagy a keserűség? Hogyan ismered fel az illúzió világot és találod meg a Lét örömét? Mi a kiút és miért fontos az igazi megbocsátás? Hogyan érheted el a nyugalom, a béke és a harmónia állapotát? - Hitek és tévhitek a megvilágosodásról, a valóságról, és világos válaszok a nyugtalanító kérdésekre.

 


TESTBESZÉDÜNK TITKAI
Gesztusaink, mozdulataink sokasága árulkodik rólunk! - El sem képzelnénk, hogy mi mindent lehet kiolvasni ezekből, milyen sokat tudhat meg rólunk a beavatott megfigyelő! De a miénk is lehet ez a tudás, ha elsajátítjuk a testbeszéd titkait!
Sokan szeretnék tudni, mi az, amivel jó benyomást tehetnek másokra, hiszen az első benyomás megváltoztatása nagyon nehéz feladat. Vagy azt, hogyan lehet bizalmat, és szimpátiát ébreszteni másokban! - Milyen hibákat nem szabad elkövetnünk egy-egy szituációban céljaink eléréséhez. Mi a módja annak, hogy sikeres legyen a fellépésünk egy állás-interjún, megbeszélésen, vizsgán vagy egy randevún? - Hogyan ismerjük fel, ha valaki hazudik vagy épp át akar verni bennünket?
Ezekről, és még sok hasonló témáról beszélgetünk majd, és gyakorlatban sajátítjuk el a titkokat.

 


A BOLDOGSÁG, ÉS AZ EGÉSZSÉG IS RAJTAD MÚLIK
Ha megkérdezik tőled, mit kell tudni, vagy tenni ahhoz, hogy az életed hátralévő része valamivel boldogabb és egészségesebb legyen mint az eddigi, mit felelsz? Ha kíváncsi vagy a válaszra, most megtudhatod a legfontosabb dolgokat a boldogság és az egészség összefüggéseiről.
Fellebben a fátyol a titkokról! Helyre tesszük a tévhiteket, és feltárjuk azokat a tényeket melyek valóban eljuttatnak az egészséghez, az örömökhöz, a teljesség megtapasztalásához. Így a jövőd egy boldog, örömteli élet élvezetéről szólhat, ahol minden jólét csodaként várakozik még rád.

Napzáró meditáció


 

 

VILÁGVÉGE UTÁN
Lezárjuk a múltat, megnyitjuk a jövőt. Megnézzük, hogy mit hoz nekünk ez az év. Mire számíthatunk mi, mint Közösség? Milyen lehetőségeket rejt egyéni sorsunk? Milyen feladatokat kell majd megoldanunk?
Számolunk és számítgatunk; megtudjuk, hogy kire, vagy mire számíthatunk!
Nap záró meditáció


A VÁLTOZÁS, MINT LEHETŐSÉG

A legtöbben félnek a változástól, hiszen az ismeretlen dolgok, helyzetek gyakran óriási kihívásokat jelentenek.

Egy új kapcsolat, egy másik munka, de akár egy, - a megszokottól eltérő útvonal is okozhat zavart emberek életében.

Hogyan tudunk úgy változtatni, hogy örömünk legyen benne? És hogyan tudjuk önmagunkban legyőzni azt az ellenállást, ami megakadályozza az új dolgok elérését? Érdemes egy kis időt szánni ezeknek a kérdéseknek a megválaszolására!

Ha Te is szeretnél változatosabb életet élni, színesebbé tenni a jövődet akkor szeretettel várunk a Klubban!

 


2012. október 15

AZ ÖRÖMTELI ÉLETHEZ VEZETŐ ÚT

Dunaharaszti, József A. Művelődési Ház

 


A BOLDOGSÁG ERŐFORRÁSA
Ki vagyok én? Honnan jöttem? Mit akarok ebben az életben? Hogyan teremtem meg saját valóságom?

Mi a célom és mit akarok ebben a világban? Mi a hatalom, a szabadság és mi a tartós boldogság kulcsa?

Ha Téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor szeretettel várunk az előadáson.


A KORLÁTLANSÁG TITKA
Mi az, amire képes vagy, és mi az, amire nem? Hol kezdődik az a határ, ahol úgy gondolod, hogy már nem tudsz tovább lépni? Tudod-e, mi az akadálya annak, ha nem teljesülnek vágyaid?

Ha tudni szeretnéd, hogyan érheted el a korlátlanság csodáját, akkor most egy kicsit rendet teszünk a sok-sok titok között azért, hogy a megfelelő tudást mindig a legjobb helyen és a legjobb célra használhasd.
Meditáció

 


A Lehetőség Világa - A SZERETET KÜLÖNBÖZŐ NYELVEI

Az egyik legnagyobb teremtő erő a szeretet. Emberek mindent megtennének ezért az érzésért, de gyakran nem ismerik fel az igazi szeretet-nyelvet. Van, aki úgy gondolja, hogy a szeretetet ki kell érdemelni, mások megpróbálják azt megszolgálni. Egyesek meg akarják venni, és van aki mindent megtesz azért, hogy kiprovokálja. De létezik egyáltalán olyasmi, amivel mindenki megkaphatja az óhajtott szeretetet? Mit kell tenni, vagy tudni ahhoz, hogy a megfelelő szeretetet adjuk és kapjuk egyaránt? Nos, ez lesz a témája ennek az előadásnak. Felismerni azt a csodát, amivel te is eljuthatsz az ideális szeretet fantasztikus világába.


 


USA ELŐADÁS:

 

A Los Angelesi EGYESÜLT MAGYAR HÁZ szeretettel meghívja Önt, kedves Családját és Barátait!

 

Helyszín: EGYESÜLT MAGYAR HÁZ

1975 West Washingteo blvd.

LOS ANGELES CA. 90018

Tel.: 1-323-734-1453

 

Időpont:

2012. május 11. péntek, 20 órától

2012. május 18. péntek, 20 órától

2012. május 20. vasárnap, 17 órától

 

Meghívó BARABÁS MARIKA előadás sorozatára

A Budapestről érkezett parapszichológus és természetgyógyász évek óta tart előadásokat azokról a "titkos" témákról, melyek megismerése már eddig is sok ember életébe hozott minőségi változást. Segít eljutni az örömökkel teli, egészséges és boldog élethez.

A három részből álló sorozat izgalmas témákat tartogat:

A résztvevők megismerkedhetnek a Legnagyobb Erővel, ami a világon csak létezik. Ez az erő, mely képes szinte mindent megváltoztatni, elérhetővé válik most mindenki számára. Részesei lehetnek egy olyan változásnak, mely a stress és a negatív gondolatminták helyett a csodák bevonzását teszi lehetővé.

Megtudhatnak egy misztikus rejtélyt is, a személyes sorsszámuk megismerésével, és feltárul a titok arról, hogy milyen élet-feladatokat és értékeket rejtenek ezek a különleges számok.

Aki szeretné megismerni azt a mágikus nyelvet, amit saját teste használ "testbeszédként", és örömmel ismerné fel - ha tehetné -a tünetekben a jelzéseket, annak nagy élményt jelent majd megtudni, hogy mit üzen a teste egy-egy kórképpel. E tudás birtokában lehetősége nyílik arra, hogy a legjobbat tegye a saját, testi,- lelki egészsége érekében.

 

Szeretettel várjuk Önöket, az előadásokra, ahol a személyes kérdéseikre is választ kaphatnak.

 


 

PANASZMENTES VILÁG

"A világ nem olyan, mint amilyennek szeretnénk!" Tele van panasszal, keserűséggel, fájdalommal és félelemmel. Lehet ezen változtatni? Hogyan? Most tehetsz másokért is, de elsősorban magadért! "- Nem önző dolog ez? - Nem! Semmi rossz nincs abban, ha valamit azért teszel, mert hasznod származik belőle. Ahogy boldogabb emberré válsz, veled együtt nőni fog a boldogság az egész világon; világosságot gyújtasz, és elűzöd a sötétség árnyait. Optimizmust és reményt fogsz árasztani, ami a hozzád hasonlókban visszhangra talál. Mindenki számára megteremted a boldogabb jövőben vetett hit hálóját.


 

A Lehetőség Világa - A TEST A LÉLEK SZÍNPADA

Ebben az előadás sorozatban egy különleges világgal ismerkedhetnek meg a hallgatók.
Azzal a világgal, amely mindenki számára nyitva áll, ha megismeri a szabályait és elsajátítja a törvényeit. Útmutatások lesznek az ideális élethez, az örömökhöz, különleges utazások, meditációk a magasabb rezgésszintű tudatállapotok felé.
Az első részben azt a nagyszerű módszert ismerhetik meg, melyet a test- és lélek használ, amikor helyes irányba akarja terelni utunkat. Ha képesek vagyunk megérteni, hogy mi az üzenet, akkor már tudunk változtatni is. Akkor a kellemetlen tünetek, vagy negatív állapotok is eltűnnek, mert oka-fogyottá válnak.
Várunk szeretettel, csatlakozz a csapathoz, hogy minél többen élhessünk egészséges, boldog, harmonikus életet.


 

 

FOLYTATJUK A VARÁZSLÁST -  A MÁGIKUS ESZKÖZÖK TITKA
Vannak különleges pillanatok az életben, amikor válaszút elé érkezünk. Lehetnek olyan helyzetek is, amikor csak azt szeretnénk, hogy valaki, vagy valami segítsen meghozni egy döntést.
Milyen segítségeket vehetünk igénybe? Megismerjük és kipróbáljuk azokat az eszközöket, melyek használata megkönnyíti a döntések meghozatalát. Átismételjük a szabályokat is, hogyan, mikor mit és mire érdemes használni.

 


Biatorbágyi Klubprogram

A MEGÚJULÁS CSODÁJA
Itt a tavasz, a természet lassan felébred, hogy megújítsa önmagát. Te hogy érzed magad? Fáradtnak? Kimerültnek? Miért van ez így? Lehetséges, hogy itt az ideje, hogy mi is megújítsuk önmagunkat, vagy esetleg a környezetünket? De hogyan, és hol kezdjük el? Miből meríthetünk erőt és megújító energiát?
Ezúttal különféle módszereket ismerhetünk meg, rendezési elveket: a FENG-SHUI-tól az Energia Tisztításon át a Lelki Nagytakarításig, hogy segítsenek bennünket - minden szinten - a megújulásban.
Megtanuljuk a transzformálás művészetét, hogy helyet tudjunk csinálni az újnak, és azt is megtanuljuk, hogyan tudunk csodatévő hála-energiát varázsolni a számunkra szükségtelen holmikból.
Tisztító meditáció

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász

 


 

 

A MÁGIKUS ESZKÖZÖK TITKA
Vannak különleges pillanatok az életben, amikor válaszút elé érkezünk. Vannak olyan helyzetek is, amikor csak azt szeretnénk, hogy valaki, vagy valami segítsen meghozni egy döntést. Esetleg egy picit jobban világítsa meg számunkra, - többféle lehetőség esetén -, az események várható kimenetelét, következményét.
Milyen segítségeket vehetünk igénybe? És hogyan? Most sorra vesszük azokat a segédeszközöket, melyek használata megkönnyíti a döntések meghozatalát. Megtanuljuk a szabályokat is, hogyan, mikor és mire érdemes használni a különböző kártyákat, jóskönyveket és a sokféle ingát. Gyere, játssz és gyakorolj velünk!
Levezető meditáció

 

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász


RAJZTESZT + VIZUALIZÁCIÓ A GYAKORLATBAN

Az időnk első részében egy rajzot fogunk készíteni, melynek elemzéséből különleges tudás birtokába juthatunk önmagunkról és sok minden másról is.

A második részben sorra vesszük mindazokat a kérdéseket, amit érdemes tudni a képi megjelenítésről. Megbeszéljük mi a vizualizáció és a meditáció, milyen szabályai vannak, hol, hogyan és miért kezdjünk hozzá. Mire használható, mikor és hányszor végezzük, és arra is fény derül, hogy miért fontos ennek a csodálatos technikáknak az elsajátítása meditációs gyakorlatok segítségével.

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász


A 2012-ES ÉV SZÁMOKBA REJTETT TITKA

Ez az év különleges lesz mindenki számára. A híradások titokzatos jóslatokról beszélnek, melyet régi, misztikus iratok tanulmányozása közben fedeztek fel. Vajon mi lehet az igazság?

Annyi bizonyos, hogy minden számnak van egy speciális saját rezgése, ami környezetére is hatást gyakorol. Amikor ezzel a rezgéssel kapcsolatba kerülünk, módosulnak a saját belső és külső vibrációink, ezáltal életünkben valamilyen változás következik be.
Ismerjük hát meg azt a törvényszerűséget, hogy hogyan járul hozzá saját "SORS-SZÁMUNK" rezgése életünk alakulásához.
Arról is beszélünk majd, hogy milyen csodákat tapasztalhatunk meg akkor, ha tudatosan kezdjük használni ezt a speciális lehetőséget: a rezgések teremtő erejét. Ennek ismeretében ugyan is megtervezhetjük jelenünket, és a boldog jövőnket is egyaránt.

Nap záró meditáció

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász


 

TITKOK A GYAKORLATI ÉLETBEN

Ez évben az utolsó klubnap keretén belül gyakorolni fogjuk azokat a módszereket, amelyek megkönnyítik  számunkra  a  Vonzás  Törvényének  megértését,  és  a mindennapi életben való használatát.
Összefoglaljuk  azokat a  fontos tanokat, melyek hozzásegítenek  bennünket a  tudatosabb élethez, a harmonikus, boldog jövő eléréséhez.
Meglepetésként  a  nap  végén, minden  önkéntes   résztvevő  választ kaphat egy, - a következő évre vonatkozó kérdésére  -  TAROT kártya segítségével.

 

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász


 

LAZURIT CENTRUM -  Budapest

 

 

TEST-MESÉK
Ismered a világ hét csodáját? Ha nem, mesélek róla Neked.
Elmondom, miről is mesél a tested, és azt is, hogyan üzen általa a Lelked.
Tudod-e, mit mutatnak a tünetek? Ha nem, erről is mesélek Neked.
Hogy megértsd, hogyan gyógyulhat meg az, aki most szenved, vagy beteg,
ha szeretnéd tudni, és eljössz, azt is elmesélem Neked!


 

Dunaújvárosi Klubprogram

 

2011. november 21. hétfő, 18.00 órától

 

ÉLETÜNK TITKOS TERVE
Mi az élet értelme? Mi a sors? Létezik-e eleve elrendeltetés? Ki, vagy mi határozza meg, hogy milyen úton haladjunk, és hová juthatunk el? Mi az én saját feladatom, és honnan tudom, hogy az élettervem szerint élem-e az életem? Hogyan valósíthatom meg álmaim? Ezekre, és sok hasonló kérdésre kaphatod meg a választ, ha ezen az estén velünk tartasz.
Nap záró meditáció

 

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász

 


 

Perbáli Klubprogram

 


 

ÉLETÜNK TITKOS TERVE
Mi az élet értelme? Mi a sors? Létezik-e eleve elrendeltetés? Ki, vagy mi határozza meg, hogy milyen úton haladjunk, és hová juthatunk el? Mi az én saját feladatom, és honnan tudom, hogy az élettervem szerint élem-e az életem? Hogyan valósíthatom meg álmaim? Ezekre, és sok hasonló kérdésre kaphatod meg a választ, ha ezen az estén velünk tartasz.
Nap záró meditáció

 

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász


Biatorbágyi Klubprogram

 

AZ ERŐ - A SZERETET EREJE

A szeretet az élet alapja. És mit jelent ez a mindennapi életben, a munkában, a kapcsolatokban, a családban, a környezetben, az egészségben, a sikerben? Többféle szeretet létezik, és, ha igen, hányféle, és mi a különbség közöttük? De mi köze van mindennek az erőhöz, és mi mindenhez van még köze? A sok kérdésre - és még a tiédre is - választ kaphatsz, ha ezen a napon velünk tartasz.
Szeretet meditáció

 


 

Perbáli Klubprogram

 

 

 

A BOLDOGSÁG RAJTAD MÚLIK
Ha megkérdezik tőled, mit kell tudni, vagy tenni ahhoz, hogy az életed hátralévő része valamivel boldogabb legyen, mint az, amit már magad mögött hagytál, mit felelsz? Most megtudhatod a legfontosabb dolgokat a boldogság természetéről, és azokról az apró titkokról, melyek eljuttatnak az örömökhöz, a teljesség megtapasztalásához. Így bölcsebb, békésebb és harmonikusabb lehet az a jövő, ami még csodaként várakozik rád.
Boldogság meditáció

 

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász

 


Dunaújvárosi Klubprogram

 

SZERELEMRŐL, SZERETETRŐL MÁSKÉPP
Különleges tudás birtokába juthatnak a résztvevők az emberi kapcsolatok egyedi, és néha kiismerhetetlennek tűnő rendszeréről. Ritka kincs lehet megszerezni azt a tudást, amivel képesek vagyunk eljutni egy másik ember szívéhez. Amivel igaz szerelmet, vagy barátságot köthetünk. Ez a tudás nem csak megszerezni, de megtartani is segítheti a számunkra fontos kapcsolatokat.
Nap záró meditáció

Vezeti: Barabás Marika

parapszichológus, természetgyógyász

 


Dunaújvárosi Klubprogram

 

 

ÉLD JÓL AZ ÉLETED MOST!

 

"Az Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked."
Ahhoz viszont, hogy az életed harmonikus, boldog és egészséges legyen, érdemes megismerni bizonyos törvényszerűségeket, elsajátítani a betartandó szabályokat.

Az életünk minden pillanata felkínálja a lehetőséget a változásra, de ezt sokszor nem is vesszük észre!

Ha Neked is fontos az, hogy a jövőd jobb legyen, mint amilyen a múltad volt, akkor gyere MOST, hogy megismerd azt, - a gyakorlatban is alkalmazható technikát, mellyel tudatosan alakíthatod ki az új, örömteli életedet.
Meditáció

 


 

Előző programok:

Május 4. szerda, 18.00 órától

  • Vizualizáció a gyakorlatban
  • Sorra vesszük mind azt a kérdést, amit érdemes tudni a képi megjelenítésről.
  • Hogyan kezdjünk hozzá, mire jó, és miért fontos?
  • Mikor, hol és hányszor végezzük?
  • Fedezzük fel a nekünk legjobb módszereket, melyek segítenek ellazulni, relaxálni.
  • Meditációs gyakorlatokat.

Vezeti: Barabás MarikaBiatorbágyi Klubprogram

Május 11. szerda, 18.00 órától

  • "Az a csodálatos zeneterápia"

Előadó:

Dr. Konta Ildikó Mária, zeneterapeuta, klinikai szakpszichológus.

Előadás és saját élmény megtapasztalás.


 

Dátum

2014. június 2. hétfő

Óra 18.00 - 20.00
Helyszín

Biatorbágy, Falu Háza

Telefon 06-20-431-9021
Téma KÖNNYEDÉN ÉS LAZÁN - ÉVADZÁRÓ
Témavezető

Barabás Marika parapszichológus és természetgyógyász

Belépődíj

2000 Ft


Klubok, előadások, tanfolyamok
Időrendi sorrendben:
--------------------------------------------

TITOK KLUB - Budapest
2020.03.22.

Kedves Titokkereső Barátaim!

A klubok, előadások, tanfolyamok a jelenlegi csendes elvonulás miatt bizonytalan ideig szünetelnek.

Ha bármilyen kérdésed van nyugodtan írj, vagy hívjál telefonon.

Áldottságot kívánok szeretettel,
Marika

"A helyes imádság a hálaadás imája. Ha előre köszönetet mondasz azért, aminek a megtapasztalása mellett döntöttél."

Neale Donald Walsch:
Beszélgetések Istennel